Heel en al Massagetherapie Utrecht

Massages
..............

Ik maak gebruik van verschillende massagetechnieken:

  • Klassieke massagetechnieken als kneden en strijken bevorderen de bloed- en lymfe-circulatie. Daardoor worden spieren beter voorzien van voedingsstoffen en zuurstof. Bovendien worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Pijnlijke plekken in spieren kunnen hierdoor verzachten.
  • Energetische massagetechnieken kunnen de energiebalans in je lichaam verbeteren. Hierbij wordt bewust aandacht besteed aan de energiestroom in het lichaam.
  • Bij voetreflexzonemassage en bindweefselmassage wordt gemasseerd op de relex-zones. Dit zijn plekken op de voet c.q. rug, die corresponderen met andere delen van het lichaam. Zo wordt op indirecte wijze invloed uitgeoefend op die delen van het lichaam die extra aandacht nodig hebben.
  • Bij holistic pulsing wordt het lichaam in beweging gezet en als het ware gewiegd. Hierdoor worden onze lichaamsvloeistoffen uitgenodigd naar alle plekken in het lichaam te stromen. Omdat ons lichaam voor een groot deel uit water bestaat, kan deze subtiele beweging veel effect hebben. 

Powered by Website Baker