Heel en al Massagetherapie Utrecht

Visie
........ 

Ik werk vanuit een holistische visie. Dat betekent dat ik werk met de hele mens, en alles wat bij deze mens hoort. Lichaam en geest zijn op allerlei manieren verbonden.Als je lichamelijk niet goed in je vel zit, heeft dat invloed op je psychische en sociale functioneren. En andersom werkt dat ook zo.

In een massage wordt dus niet alleen het lichaam aangeraakt, ook op andere niveaus kan je geraakt worden. Als dat gebeurt, is er ruimte om daar naar te kijken. Gedachten en gevoelens die loskomen kunnen je inzicht geven in hoe je klachten zijn ontstaan. Het kan zijn dat je je bewust wordt dat je over je grens bent gegaan. Of dat je klachten samenhangen met ervaringen van vroeger die in je lichaam zijn opgeslagen.

Door de aanraking word je uitgenodigd met je aandacht naar die plekken te gaan waar het gespannen of pijnlijk voelt. De zoektocht naar wat je lichaam je wil vertellen is begonnen. Je ont-moet jezelf, letterlijk.

Kernwoorden in mijn behandelingen zijn: 

  • aandacht: het met aandacht voelen van dat wat aanwezig is, werkt helend. Dat wat er is, wil ervaren worden.
  • hier en nu: het lichaam is altijd in het hier en nu. Door contact te maken met je lichaam laat het je weten wat jij nú nodig hebt.
  • contact: door contact met je lichaam te maken maak je contact met jezelf, met de kern van jouw Zijn.


 

Powered by Website Baker